Nieuws uit groep 6

Dit is een pagina van groep 6 met alle update’s en foto’s van schooljaar 2015-2016. Pagina wordt regelmatig ge-update door de juf!

Vrijdag 7 juli hebben de kinderen van groep 6 een bezoek gebracht aan ‘La Vinca” in Odoorn.
Hier werden de jongen ooievaars voorzien van een ring om de poten.
Kijk bij foto´s OVERIGE voor nog meer foto’s.

20170707_142122

Bezoek Paasbergen i.v.m. Kinderboekenweek

Op donderdag 13 oktober is groep 6 in het kader van de Kinderboekenweek (thema ‘Opa en oma, voor altijd jong’) op bezoek geweest bij de bewoners van De Paasbergen. Daar hebben we samen met hen ouderwetse spelletjes gedaan zoals sjoelen, ganzenbord en steltlopen. Ook hebben we de ouderen kennis laten maken met de spelletjes van nu: Angry Birds, Logo Quiz en zelfs dammen op de tablet. Ze keken hun ogen uit en vonden het maar wat knap dat de kinderen dit allemaal zo makkelijk deden.

Het was een ontzettend gezellige morgen waar kinderen, ouderen maar ook de begeleiders en de juf ontzettend van hebben genoten.
Door op de foto hieronder te klikken, kom je in het mapje 2016-2017 > overige > Bezoek Paasbergen.